Blandat från konstkursen (instagram)

Ofärdig tavla
Montypiskt tryck
Ofärdig olje- och akvarellstavla
Den helmysiga ateljén.
 
Observera att jag inte alls är lika bra på att måla som jag är bra på att teckna.
Trots många misslyckade konstverk är jag mycket nöjd med kursen. Det var väldigt roligt och inspirerande.

Blow out all the candles

 

WIP


-

Skissar hejvilt och det blir ovanligt dåligt.
 

Kladdigt

 

Inaktivitet

Nu kommer snart sommaren och mycket kommer hända för min del. Jag kommer vara bortrest mycket och jag saknar för studen en egen dator då jag nyss fått lov att lämna in min skoldator. Så jag kommer troligtivs inte blogga så otroligt mycket nu på ett tag (men lite blir det allt). Jag hoppas ni fortsätter kolla här emellanåt ändå. Och till hösten kommer jag börja blogga väldigt aktivt planerar jag. Det kommer ju bli mycket skapande då jag går bild- och formgivningslinjen på gymnasiet!

Natt

Så detta är då ett bildprojekt som jag jobbat hela dagen (och halva natten) med att få klart. Det är en lite spacig bakgrund målad med akryl och fjärilar som jag ritat för hand och sedan klistrart på och vikit upp vingarna på för att få en 3D effekt.

-

Lade till en diskret bakgrund

Självporträtt

Nu är jag klar med mitt första seriösa självporträtt. Jag måste få säga att det har varit något väldigt intressanta att rita. Man måste som börja kolla lite mer objektivt på hur man faktiskt ser ut, inget jag vabligtvis gör.

Dock finns det även en del områden på teckningen som jag är mycket missnöjd med, men samtidigt ser jag det inte som så misslyckat.
 
BIlden jag på ett ungefär ritade av
 
(uppdaterade kl. 14.28 med nya bilder på teckningen, hade finslipat lite)

RSS 2.0